Díl 3.: Docházka

Ano, docházku jsme pro naše lidi samozřejmě měli, ale ještě to nebylo ono. Občas jsme přišli na nějaká „áčka“, někdy se nám dostavil pracovník se „zbytkáčem“, což představovalo velké riziko, tak jsme si vymysleli modul Docházka.

Chtěli jsme po ní, aby uměla odhalit přítomnost alkoholu, protože pokud jsme takového pracovníka zachytili včas, před vstupem na pracoviště, mohli jsme ho poslat na dvě hodinky domů a pak se znovu dostavil ke zkoušce, což nám zachránilo víc než půlden práce.

Také jsme chtěli, aby se naši lidi mohli hlásit i v terénu, aby přímo před vstupem na pracoviště absolvovali BOZP a dostali ihned protokol. Aby šel protokol také rovnou na nadřízeného. Abychom si mohli sami zvolit, jestli se naši lidi identifikují rozpoznáním obličeje, otiskem prstu nebo RFID kartou. Později přibyla potřeba měření teploty a po celou dobu jsme chtěli mít tyto informace na jednom místě s tím, že půjdou automaticky do mzdové účtárny.

Modul Docházka dnes umí mnohem více funkcí. K tomu umíme vyrobit terminál, který obsahuje veškerý potřebný hardware, tzn. alkohol tester, display na BOZP, čtečku karet, fotoaparát, teploměr atd. Terminál běžně instalujeme do buněk C H Cell nebo i jiných zařízení. Mobilní verzi máme vyřešenu kufrem, který obsahuje všechna zmíněná zařízení, docházku však lze provádět i na tabletech či mobilních telefonech.

Na dnešní době je skvělé to, že je tolik možností. Takže si každá firma může vybrat skutečně jen to, co využijí a nezatěžovat rozpočet zbytečnostmi. Docházku na míru včetně potřebného hardware umíme naplánovat podle pracovišť, počtu zaměstnanců či technického vybavení.

Mobilní aplikace

Vždy a všude přímo ve vašich rukách. Dostupná 24/7/365

Nezávazná poptávka

Vaše představa o realizaci

Odesláním formuláře souhlasím, aby společnost CH-System s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu.