V našem novém seriálu se dočtete, jak to všechno začalo, a kam jsme došli :-)

Díl 1.: Jak to celé začalo…

Kdysi dávno se na jedné naší stavbě „vypařily“ sudy nafty. Zase. Byla to poslední kapka. A tak jsme řekli dost! Tohle už nebudeme opakovat. Potřebujeme nějaký systém, který nám to pomůže řešit. Tak jsme začali hledat, co bylo na trhu. Našli jsme nějaké kamerové systémy, monitoring, ale nějak to nebylo ono. Chtěli jsme něco, co by pracovalo automaticky. Co by samo plánovalo reakce na události a aby nám to „něco“ řeklo, že se „něco“ děje. Zároveň jsme přemýšleli o tom, jak zamezit neustálému vyjíždění na stavbu, kdykoli se spustí alarm kvůli kočce, která si k nám doběhla pro večeři :-).

A pak to přišlo. Nápad. Uděláme si to po svém. Vytvoříme si systém, který už nikomu nedovolí s námi tancovat, jak on píská. Ptali jsme se sami sebe, proč bychom investovali do dalších opatření, nutili lidi, aby drželi noční hlídky a rozespalí jezdili za někým, kdo se rozhodl dělat nekalé věci a možná je dokonce ohrožovat?

A tak jsme položili základ produktu, který jsme tenkrát ještě neuměli pojmenovat. Oslovili jsme vývojáře s naším požadavkem a oni řekli ano, to by šlo. Ruku v ruce s tím jsme začali vymýšlet hardware, na kterém by systém mohl pracovat. To byl rok 2016…

Mobilní aplikace

Vždy a všude přímo ve vašich rukách. Dostupná 24/7/365

Nezávazná poptávka

Vaše představa o realizaci

Odesláním formuláře souhlasím, aby společnost CH-System s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu.