Adam na cestách

Máte unikátní odloučené pracoviště a řešíte jak jej zabezpečit? Mám pro Vás řešení. MCT - mobilní kamerovou věž, umístěnou na přívěsném vozíku. Pomocí tohoto kamerového systému, který je sestaven ze 4 kamer a jednoho reproduktoru spolu s hardwarem nutným pro provoz a přenos signálu na dohledové centrum a na zajištěný server je prováděna ostraha pracoviště.

Celý střežený prostor je pokryt kamerami s pokročilou video-analýzou a je ozvučen reproduktorem. V případě detekce pohybu v obrazu kamery je obraz analyzován a ihned je vyrozuměno dohledové centrum. Při narušení objektu, nebo pohybu neoprávněných osob v jeho bezprostřední blízkosti je možno online hovořit prostřednictvím IP reproduktoru s místem. Systém disponuje záznamem událostí s možností automatického vyrozumění odpovědné osoby, nebo dispečinku dohledového střediska. Po důkladné analýze pracovníkem dohledového centra a vyhodnocení situace je poslána zásahová skupina k provedení zákroku na místě s cílem minimalizovat škody a zadržet pachatele. Solární panely dělají z tohoto řešení ideální mobilní dohledové centrum. Mobilní kamerová věž se dá převážet na různá místa dle potřeb zákazníka po potřebném zaškolení.

Rád vám pomůžu zabezpečit vaše pracoviště. Ozvěte se nám, určitě něco vymyslíme přesně pro vás. Váš Adam

Mobilní aplikace

Vždy a všude přímo ve vašich rukách. Dostupná 24/7/365

Nezávazná poptávka

Vaše představa o realizaci

Odesláním formuláře souhlasím, aby společnost CH-System s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu.